top of page
babyyoga_edited_edited.jpg
Logo-def-mariska-06.png

Baby Yoga; 

Ontspanning en Plezier voor 2.

Jullie kleintje is nog niet in staat om met jullie te praten maar hij kan wel al op heel veel verschillende manieren met jullie communiceren.

Wanneer jij tegen je ukje praat, maakt hij oogcontact en kan hij enthousiast met zijn lichaampje bewegen. Misschien reageert hij al op jou door geluidjes te maken of te brabbelen. Ook kan je kleintje communiceren doormiddel van lichaamstaal en (de allerleukste) beweging.

De cursus Baby Yoga; Ontspanning en Plezier voor 2 richt zich op deze speelse manier van communiceren tussen jou en je kleintje.

Wat is Baby Yoga; Ontspanning en Plezier voor 2?

Baby Yoga is een veilige en ontspannen manier om allerlei oefeningen te doen die op verschillende vlakken goed zijn voor je kleintje. Het is een combinatie van Yoga-oefeningen, Baby-gym en Spelmassage waarbij aanraking en beweging voorop staan. Door aandachtig met elkaar bezig te zijn versterkt het de band tussen jou en je kleintje en kun je samen bewegen en plezier hebben.

Elk ukje heeft van nature drang tot bewegen en behoefte aan contact en geborgenheid. De Baby Yoga wordt gegeven op een rustige en liefdevolle manier, spelenderwijs met bewegingen, liedjes en versjes.

Wanneer is de Cursus Baby Yoga; Ontspanning en plezier voor 2 geschikt?

De cursus Baby Yoga is geschikt voor kleintjes vanaf 2,5 maanden tot ongeveer een jaar. 

Wat is de Locatie?

De cursus Baby Yoga; Ontspanning en plezier voor 2, kan gevolgd worden in groepsverband of individueel (privé cursus).

De cursus in Groepsverband wordt gegeven in een mooie sfeervolle praktijkruimte te Weert

De privé cursus wordt bij jou aan huis gegeven. 

Wat zijn de kosten?

De Groepscursus Baby Yoga; Ontspanning en plezier voor 2, bestaat uit 6 lessen van 1 uur. De kosten zijn €145,- voor de gehele cursus.

De privé cursus Baby Yoga; Ontspanning en plezier voor 2 bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur. De kosten zijn €165,- (excl. reiskosten vergoeding van €0,30 p/k. Ik reken reiskosten bij een afstand groter dan 15 km vanaf Ospel).

Wil je graag meer informatie of wil je de cursus Baby Yoga; Ontspanning en plezier voor 2 boeken, kijk dan bij de pakketten.

Heb je speciale wensen of andere vragen? 

Neem dan contact met me op.

babyyoga3_edited.jpg
bottom of page