top of page
Logo-def-mariska-06.png

Cursus en Massage.

Massage en cursus tijdens de zwagerschap.

Al tijdens de zwangerschap kun je contact maken met het kleintje in jou buik. Dit contact beïnvloed de hersenontwikkeling en legt een belangrijke basis voor jullie band.

Je ukje leert al van de aller vroegste ervaring in de baarmoeder. Als je bewust contact maakt met het ukje in jou buik, dan doet dit echt iets met jullie band en met zijn eerste indrukken van de wereld buiten de buik.

Een hele mooie manier om bewust contact te maken met het kleintje in je buik is via een zwangerschapsmassage of via het volgen van een zwangerschapscursus.

Ook je partner kun je contact laten maken met de kleine uk in jou buik.

Je partner kan achter je komen staan of zitten, hij legt zijn handen op jou buik. Door de warmte en lichte druk van de handen kan je kleintje hierop reageren. Uiteraard kan je partner ook mee gaan naar de zwangerschapscursus.

Door tijdens de zwangerschap bewust stil te staan bij het kleintje in je buik en contact te maken, laat jij je ukje voelen dat hij welkom en geliefd is.

Massage en Cursus na de geboorte.

Ukjes die net geboren zijn hebben veel behoefte aan lichamelijk contact. Dit is goed voor de verdere hechting en helpt je kleintje om zich veilig te voelen. Vanuit deze basis gaat je kleintje de wereld om zich heen ontdekken en leren kennen.

Een hele mooie en leuke bijdragen hieraan is het volgen van een cursus Shantala Babymassage of/en Baby Yoga.

Maak op een liefdevolle en speelse manier contact met je ukje en versterk hiermee jullie hechting.

Kijk bij de pakketten om te zien welke massages en cursussen ik kan aanbieden.

Weet je niet zo goed welk pakket bij jullie past, heb je speciale wensen of andere vragen?

Neem dan contact met mij op. 

A gentle beginning for you
and your baby.

bottom of page