top of page
shutterstock_627994361_edited_edited.png
Logo-def-mariska-06.png

Wat kun je precies verwachten?

Een consult kiezen.

Afhankelijk van jullie situatie, wensen en behoeften kijk je welk consult het beste bij jullie past. Mocht je hier niet uitkomen, neem dan contact met mij op.

Na het boeken en betalen van het consult stuur ik je een uitgebreide schriftelijke intake toe.

Neem hier even de tijd voor en probeer deze zo compleet mogelijk in te vullen. Ook vraag ik je om 2 tot 3 dag logs bij te houden.

Hier ga ik mijn analyse op baseren waarbij ik op verschillende manieren naar het slapen kijk: technisch, fysiek en soft. Nadat je de intake hebt ingevuld en terug gestuurd, hebben we, indien wenselijk, telefonisch contact om het formulier door te nemen. 

Wat kun je daarna van mij verwachten?

Op de afgesproken datum ontvang je van mij een op maat gemaakt droomplan. Dit plan is compleet met een analyse van het slaapgedrag, de onderliggende oorzaken en de daarbij behorende adviezen. Daarnaast ontvang je een uitgebreide stappenplan en antwoord op je vragen.

Dus geen kant en klaar plan, maar maatwerk met extra aandacht voor onrust, voeding de natuurlijke ontwikkeling van je ukje en rekening houdend met jullie draagkracht.

Neem rustig de tijd om alles goed door te lezen. Afhankelijk van het gekozen pakket nemen we het plan door en kan ik eventuele onduidelijkheden of vragen nog beantwoorden. 

Afronding van het Droomconsult.

Na 3 weken vind er een afrondend telefoon gesprek plaats, we evalueren dan hoe de afgelopen weken zijn gegaan. 

Ik kan tijdens dit gesprek nog wat aanvullende tips geven. Als alles besproken is dan rond ik het traject af.

Mocht je dan in de toekomst nog ergens tegen aanlopen kun je altijd contact met me opnemen en dan kijken we of het nodig is om eventueel een vervolg traject te starten.

Coaching

Je gekozen pakket bepaalt de mate van begeleiding en coaching. Het droomplan biedt voldoende handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan. Heb je een Basis of Premiumconsult, dan help ik ook in de weken die volgen. Heb je geen basis of Premiumconsult en merk je dat je begeleiding of 'even terugkoppelen' toch wel prettig vindt, dan kun je altijd (achteraf) nog extra coaching bijboeken.

Extra Info.

Bij je consult krijg je extra informatie in de vorm van Factsheets. Deze worden als bijlage bij de e-mail van je droomplan gevoegd. Per leeftijd zijn er weer bijzonderheden. Het kan dus zinvol zijn steeds terug te gaan naar deze Factsheets om de ritmes te volgen en te weten wat er speelt op bepaalde leeftijden. 

shutterstock_768062038_edited_edited.png
vrouwmetkind-oranje-01%20(1)_edited.png
bottom of page