top of page
massage 4_edited.jpg
Logo-def-mariska-06.png

Zwangerschapsmassage.

Een zwangerschap is één van de meest bijzondere periodes in je leven. Het is ook een periode waarin er veel gebeurt met je lichaam, zowel geestelijk als  lichamelijk.

Het is belangrijk om een moment van ontspanning voor jezelf en je kleintje te creëren zodat je even stil kunt staan bij je zwangerschap en het ukje in jouw buik.

Wat is de Lomi Lomi Hapai zwangerschapsmassage?

Via de Lomi Lomi Hapai (zwangerschapsmassage), geef ik jou een moment van rust en ontspanning. Het ritme en de aandacht van deze Hawaiiaanse massage zorgen ervoor dat je kunt ontspannen en los kunt laten. 

Met zachte lange strokes over het gehele lichaam worden de spieren weer soepel gemasseerd.

De Lomi Lomi Hapai helpt jou om uit je hoofd te komen en terug in verbinding met jouw lichaam te komen. Zo kun je veel bewuster voelen hoe het met je gaat en waar je behoefte aan hebt.

Tijdens de massage lig je comfortabel in zijligging op de massagetafel . Hierbij word je afgedekt door een sarong (doek) en wordt je lichaam ondersteund door 1 of meerdere kussens. Je begint liggend op de linkerzijde en halverwege de massage mag jij je omdraaien naar je rechterzijde.

Bij deze massage wordt het lichaam gemasseerd met warme olie. De massage wordt gegeven in een vloeiende, ritmische beweging met de onderarmen en handen. De aanrakingen tijdens de massage zijn in verbinding, met lange strokes en afgestemd op jouw individuele behoeften. Tijdens deze massage kan jij je slip aanhouden.

Wanneer is de zwangerschapsmassage geschikt?

Deze zwangerschapsmassage is veilig toe te passen vanaf het eerste trimester tot en met het laatste trimester. Zolang jij het als prettig blijft ervaren kan ik jou de Lomi Lomi Hapai blijven geven.

Wat is de Locatie?

Ik kom deze massage bij jou thuis geven. Zelf neem ik de massage tafel, kussens, olie en doeken mee.

Binnenkort beschik ik ook over een praktijk ruimte.

Wat zijn de kosten?

De afspraak duurt ongeveer 75 minuten. De kosten zijn €65,- (excl. reiskosten vergoeding van €0,30. Ik reken reiskosten bij een afstand groter dan 15 km vanaf Ospel).

Wil je graag meer informatie of wil je een zwangerschapsmassage boeken, kijk dan bij de pakketten.

Heb je speciale wensen of andere vragen? 

Neem dan contact met me op.

 

Pregnant Woman by Birch_edited_edited.jpg
bottom of page